Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

#03 #blogovision

Τόσες μέρες άχνα δεν έχω βγάλει, κιουρία ανεβάζω τα stop motion βίντεο που ετοίμασα (δεν το ξανακάνω ΠΟΤΕ) αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να σπάσω τη σιωπή μου (μπουμ, έσπασε) και να μιλήσω για το αγαπημένο μου κορίτσι.
Κάποια στιγμή μες στο καλοκαίρι άκουσα το Fall Over και έπαθα το γνωστό 'ωχ μαλάκα μπορώ νακούω στο repeat αυτό το κομμάτι για μέρες. ΜΕΡΕΣ!' Έτσι έψαξα περισσότερα για αυτό το μυστήριο πλάσμα που ακούει στο όνομα Jilian Banks, κόλλησα και με τα υπόλοιπα tracks του πρώτου της EP Fall Over, είδα και τα clips που κυκλοφόρησε, ε μετά βγήκε και το London και πάει τέλος αυτό ήταν έγινε το #1 girl crush μου.

Όταν ετοίμαζα την 20άδα μου κάθισα και μέτρησα -εννοείται- τα λεπτά των EPs της και ευχόμουν να είναι όσα λένε οι κανόνες πως πρέπει να έχει για να μετράει ένα EP, αλλά δυστυχώς δεν έφταναν. 'Ενα βράδυ όμως που συζητούσα με την @sub_lolita, που επίσης αγαπάει το κορίτσι, αποφασίσαμε να την υπολογίσουμε στην τελική μας 20άδα και πως οι κανόνες είναι για σπάνε (2ο μπουμ).Εννοείται πως βρήκαμε και τα ευφάνταστα hastags #vote_for_banks και #no_fear και τσουπ έτοιμη η καμπάνια υπέρ της Banks. Στο μεταξύ το hype για το κορίτσι μου μεγάλωνε μιας και ανακοινώθηκε αρχές Δεκέμβρη η υποψηφιότητά της για τη λίστα του BBC 'Sound of..' με καλλιτέχνες που πιστεύουν πως θα προκαλέσουν χαμούλη το 2014. Έγραψα και #ενα_παραληρημα για αυτό και έψησα ακόμα και αυτούς που την είχαν βρει ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΗ και αδιάφορη να της δώσουν μία ακόμα ευκαιρία.
Ας μην πω τίποτα άλλο, θα αφήσω το video tribute που ετοίμασα να μιλήσει για την Banks και για την 3η θέση που της χαρίζω στη φετινή βλογοβίζιο.


[04. Justin Timberlake/ The 20/20 Experience pt.1]
[05. Factory Floor/ Factory Floor]
[06. White Lies/ Big TV]
[07. James Blake/ Overgrown]
[08. Daft Punk/ R.A.M]
[09. Volcano Choir/ Repave]
[10. Raffertie/ Sleep of reason]
[11. Jon Hopkins/ Immunity]

[12. Larry Gus/ YNL]
[13. Pan Pan/ Missing two trains on purpose]
[14. Four Tet/ Beautiful Rewind] 
[15. The National/ Trouble will find me]
[16. London Grammar/ If you wait] 
[17. Jessy Lanza/ Pull my hair back] 
[18. Atoms for peace/ AMOK]
[19. Arctic Monkeys/ AM]
[20. Παύλος Παυλίδης & The B- Movies/ Ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί]
Jillian BanksJi
Jillian Banks

Δεν υπάρχουν σχόλια: